Termeni și condiții


NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, S.C.CAFE ANGLAIS S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: marketing, reclama si publicitate. Nu sunteţi obligat să furnizaţi datele, acestea fiind necesare completarii bazei de date a S.C.CAFE ANGLAIS S.R.L. în vedere includerii dvs. în baza de date a clienților societății, a îmbunătățirii și diversificării serviciilor oferite acestora. Refuzul dvs. determină neînscrierea dvs. în baza de date a clienților noștri și implicit neparticiparea dvs. la concursurile organizate de societatea noastră. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate altor destinatari. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată catre: S.C.CAFE ANGLAIS S.R.L.– în atenția Administratorului societății, la adresa: office@cafeanglais.ro sau prin poștă la adresa punctului de lucru din: Galati, Str. Nicolae Holban nr. 12. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.


COMENZI TELEFONICE SI ONLINE

In cazul in care ne-ai contactat telefonic la numarele 0728878479 sau 0728878476, online pe www.cafeanglais.ro in vederea plasarii unei comenzi, iti exprimi acordul cu privire la procesarea datelor cu caracter personal de catre S.C.CAFE ANGLAIS S.R.L. in vederea procesarii si livrarii comenzii dvs.curente si a celor viitoare, precum si de primire de informatii cu privire la status comanda, noutati Cafe Anglais.


ALŢI TERMENI ȘI CONDIŢII

Acest magazin online nu se adresează persoanelor cu vârsta sub 18 ani și nu își asumă răspunderea pentru eventualele comenzi efectuate.

Gramajele preparatelor S.C.CAFE ANGLAIS S.R.L. sunt exprimate in crud.

În funcţie de condiţiile meteo și de trafic, firma își rezervă dreptul de a limita sau suspenda temporar serviciul de livrare. Fotografiile prezente pe acest website sunt doar cu titlu de prezentare. O comanda poate conţine mai multe oferte dar discounturile nu sunt cumulative. Firma își rezervă dreptul de a modifica preţurile. Pentru livrare, puteti plati cu numerar la livrare, cu cardul la livrare sau online cu cardul. 

Anumite poze de produs nu reprezintă produsul în sine ci sunt cu caracter informativ.


INFORMAŢII ALERGENI/ PRODUSE CONGELATE

În lipsa produselor proaspete, în meniurile S.C.CAFE ANGLAIS S.R.L. veţi găsi cateva produse congelate, păstrate în condiţii corespunzătoare și mereu preparate corespunzător pentru servire. Congelarea nu distruge continutul nutritional al alimentelor, iar siguranta alimentelor este asigurata de faptul ca temperatura foarte scazuta impiedica dezvoltarea microorganisemlor. Alergenii sunt proteine care provoacă o reacție exagerată a sistemului imunitar. În general alergenii din produsele alimentare pot fi reprezentați fie de diferite adaosuri precum proteinele din soia, proteinele din lapte sau glutenul, fie de condimente: piper, boia sau semințe de țelină. Produsele S.C.CAFE ANGLAIS S.R.L. pot conține alergeni. Materia primă folosită în prepararea produselor noastre respectă toate standardele de calitate și siguranță alimentară, îndeplinind normele actuale. Puteți verifica lista completă de alergeni aici.

PRODUS CALD: recomandat pentru consum imediat
PRODUS RECE: 24 ore la temperatura 2 – 4°C

Termeni si conditii S.C.CAFE ANGLAIS S.R.L. – pentru mai multe detalii accesati: https://cafeanglais.ro/termeni-si-conditii/

Politica de utilizare cookie-uri S.C.CAFE ANGLAIS S.R.L. – pentru mai multe detalii accesati: https://cafeanglais.ro/politica-cookie/


CONTACT

S.C.CAFE ANGLAIS S.R.L.

CUI  30909666 J17/1342/2012

Telefon: 0728878479 sau 0728878476

Email:  office@cafeanglais.ro

Adresă punct de lucru: Strada Nicolae Holban, nr. 12, Galati

Adresă Sediu social: Str. Basarabiei, nr.3, Galati