Livrare și plată

Cum primesc comanda?

Comanda va fi livrata prin personalul nostru, la adresa de livrare mentionata in formularul de comanda. Pentru moment, se pot onora doar comenzile efectuate pe teritoriul localitatii Galati.

ATENTIE! Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor pe contul carora se inregistreaza cel mult doua comenzi a caror livrare nu a putut fi efectuata cu succes in decurs de o luna.

Comanda minima

Comanda minima care poate fi efectuata pe site este in valoare de 100 RON (fara taxa de livrare si taxa de ambalaj).

Cat costa transportul?

Pentru transportul comenzilor se percepe o taxa de livrare in valoare de 7 RON.

In cat timp primesc comanda?

Comanda va fi livrata in cel mai scurt timp posibil, termenul maxim fiind de 2 ore  de la plasarea cu succes a acesteia. Platourile si comenzile speciale de sarbatori se livreaza în termen de 24 de ore de la plasarea comenzii.

Care este programul de livrare al comenzilor?

Livrarea se face (de luni pana duminica) intre orele 10:00-20:00. Comenzile se pot face pana la ora 18:30.

Cum platesc?

Puteti efectua plata comenzii in mai multe moduri:
1. Plata online prin card, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

2. Plata cu numerar la livrarea comenzii. Comanda se achita reprezentantului firmei  la livrarea comenzii, impreuna cu valoarea costurilor de transport.

3. Plata cu cardul la livrare. Comanda se achita cu cardul reprezentantului firmei la livrarea comenzii impreuna cu valoarea costurilor de transport.

Hartă

Zonă livrare